VEKA готує вихід нової концепції порогів на ринок України
Слайд: VEKA Ukraine

VEKA готує вихід нової концепції порогів на ринок України

WKC VI: Frontale Edition, online
VEKA Ukraine планує впровадити на ринок України нову концепцію порогів. Про це під час онлайн конференції WKC VI: Frontale Edition заявив регіональний представник компанії Микола Бондаренко. Запуск очікується в 4 кварталі цього року.

Фахівці компанії VEKA працювали над можливістю продовження терміну служби порогів. І як розповів пан Микола, конструкторам вдалося покращити властивості дверей шляхом нової технічної концепції порогів.

Вперше можлива заміна захисних алюмінієвих та декоративних пластикових накладок без заміни всього порога. Також можлива реалізація концепції єдиного порогу в системах Veka шириною 70, 76 та 82 мм, що вимагає тримали лише одну позицію на складі.
Нова концепція дозволяє реалізувати принцип безбар’єрності або так званий «нульовий» поріг разом з можливістю облаштування термічного розриву. Розроблені додаткові профілі для правильного улаштування терморозриву та підсилення порогу при динамічних навантаженнях.

Базова висота порогу становить 20 мм.

VEKA також повідомила, що в третьому кварталі 2024 року планує вивести на український ринок розсувну систему VEKAMOVE 76.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 23211
Алюмінієві профілі Profilco