Німеччина обирає ТМ Framex: ТОП-3 на eBay в категорії "Вікна ПВХ". Німецька якість за українську ціну.
Framex
ТМ Framex: ТОП-3 на eBay

Німеччина обирає ТМ Framex: ТОП-3 на eBay в категорії "Вікна ПВХ". Німецька якість за українську ціну.

Сьогодні електронній комерції відведена значна частина світового фінансового ринку, оскільки вона надає унікальні можливості для комунікації з аудиторією. Зі зростанням поширення інтернету, конкурентоспроможними є тільки ті компанії, у яких є своя освоєна ніша в цифровому світі. Тому спеціалісти TM Framex знають, наскільки важливо клієнтам отримати вчасно якісний та сертифікований продукт, і роблять все, щоб задовольнити ці потреби на найвищому рівні.
Нещодавно представники компанії Континент-Груп відвідали семінар "Роздрібна торгівля та електронна комерція на eBay" у Німеччині (Лейпциг), на якому було обговорено такі важливі питання, як логістика, клієнтоорієнтований сервіс, безпека та правовий захист клієнтів, а також сучасні тенденції в просуванні та підтримці продуктів та компаній на платформі eВay.
Європейські клієнти вже оцінили надійність та якість продукції TM Framex , і тому вона входить у ТОП-3 лідерів у категорії "Вікна ПВХ" на платформі eВay.

Виробничі потужності TM Framex знаходяться в Україні, тому можна отримати європейську якість за українською ціною – швидше, вигідніше та доступніше!

Команда TM Framex слідкує за актуальними ринковими тенденціями та динамічно адаптується до них, щоб перевершити очікування найвибагливіших покупців. Приєднуйтесь до тисяч задоволених клієнтів!

Framex, TM відкритий для співпраці з архітекторами та групами компаній-забудовників, з усіма виробниками вікон та дверей з ПВХ та Алюмінію, а також з партнерами переробників. Наш досвід та масштаби виробництва дозволяють якісно і вчасно виконувати поставлені завдання.
Партнерство з Framex – ваш стабільний та прибутковий бізнес.

Детальнішу інформацію ви знайдете на нашому сайті у розділі Партнерам - "Я Архітектор", "Я Партнер Переробника", "Я переробник".

Framex – якість за будь-яких обставин!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 23210
Алюмінієвий профіль для будівництва