VEKA та GEALAN: 10 років успішного партнерства
Фото: GEALAN
Як символічну подяку за десяту річницю, делегація GEALAN вручила золотий сертифікат партнерства команді менеджменту VEKA.

VEKA та GEALAN: 10 років успішного партнерства

1 липня 2014 року VEKA AG повністю викупила акції GEALAN Fenster-Systeme GmbH, дозволивши GEALAN розвиватися самостійно. Цього року обидві компанії святкують ювілей успішного партнерства.

Андреас Гартляйф, генеральний директор VEKA Group, високо оцінив співпрацю: «Придбання GEALAN було дуже правильним рішенням. Стратегія з двома брендами призвела до багатьох синергій та позитивних змін в обох компаніях».

За даними GEALAN, за десять років співпраці кількість працівників зросла на 40%, а продажі групи збільшилися на 70%.

Івіца Маурович, представник правління GEALAN, зазначив: «Довіра, яку VEKA висловила нам десять років тому, не була очевидною. Щиро дякуємо родині Гартляйф та їхній команді! Ми особливо цінуємо те, що змогли розвивати власний бренд GEALAN незалежно та на рівних умовах з брендом VEKA, навіть у складні роки. Озираючись назад, розвиток GEALAN підтверджує правильність прийнятого рішення».

Завдяки партнерству VEKA Group змогла об’єднати свої компетенції та рішення по всьому ланцюжку створення вартості «вікна та двері», зміцнивши свою конкурентну позицію на світовому ринку.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Связанный контент
Идентификатор: 23258
Алюмінієвий профіль для будівництва