Співпраця VEKA та GEALAN триває вже 10 років
Фото: GEALAN
Як символічну подяку за десяту річницю, делегація GEALAN вручила золотий сертифікат партнерства менеджменту VEKA

Співпраця VEKA та GEALAN триває вже 10 років

1 липня 2014 року VEKA AG повністю викупила акції GEALAN Fenster-Systeme GmbH та дозволила GEALAN розвиватися самостійно. Цього року виробники профільних систем для вікон та дверей відзначають річницю успішного партнерства.

«Було дуже правильне рішення інтегрувати GEALAN у стратегію двох брендів, що привело до багатьох позитивних зрушень в обох компаніях всієї Групи», — оцінив співпрацю Андреас Гартляйф (Andreas Hartleif), генеральний директор VEKA Group.

За даними GEALAN, за десять років співпраці кількість працівників зросла на 40%, а продажі групи збільшилися на 70%.

«Довіра, яку VEKA виявила до нас десять років тому, не була само собою зрозумілою. Ще раз дуже дякую подружжю Хартлейф ​​та їхній команді! Ми змогли розвинути власний бренд GEALAN нарівні з брендом VEKA протягом часом складних років Озираючись назад, розвиток GEALAN Group показує мені, що це рішення було правильним» — прокоментував представник правління GEALAN Івіца Маурович (Ivica Maurović).

Завдяки партнерству VEKA Group змогла об’єднати свої компетенції та рішення по всьому ланцюжку створення вартості вікон та дверей, зміцнивши конкурентну позицію у світі.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 23258
Алюмінієвий профіль для будівництва