Осінні «Дні вікна у Розенхаймі» будуть присвячені сталому розвитку у майбутньому
Фото: ift Rosenheim

Осінні «Дні вікна у Розенхаймі» будуть присвячені сталому розвитку у майбутньому

Традиційно в жовтні Інститут віконних технологій ift Rosenheim проведе галузеву зустріч «Дні вікна у Розенхаймі». Подія відбудеться 9-10 жовтня 2024 року.

На думку організаторів, трансформація економіки в бік більшої сталості та кліматичної стійкості відкриває нові можливості, якими має скористатися будівельна галузь, навіть якщо нові поточні кризи можуть здаватися більш актуальними. Тому «Дні вікна у Розенхаймі» пройдуть під девізом «Сталий розвиток у майбутнє».

Поняття «стійкість» вже перетворилося на ринковий критерій покупки. Однак цим терміном зловживають. Через це Європейський парламент зараз працює над «Директивою ЄС про зелені вимоги» (EU-Green Claim Directive). Йдеться про нові критерії, які не дозволять компаніям робити оманливі твердження щодо екологічних переваг їхніх продуктів та послуг. На галузевій зустрічі планують зосередитися на тому, як компанії можуть підготуватися до викликів сталого розвитку та скористатися перевагами вимог директиви.

На заході також розглянуть теми ринкового потенціалу екологічної стійкості та стійкість до зміни клімату. Продовжиться тогорічна розмова про адаптацію будівель до екстремальних кліматичних умов.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23256