SIEGENIA представила новий автоматичний багатоточковий замок BS 3700
Фото: SIEGENIA

SIEGENIA представила новий автоматичний багатоточковий замок BS 3700

Німецька компанія SIEGENIA презентувала нову розробку – автоматичну багатоточкову систему замикання BS 3700, що підходить для дверей з будь-якого матеріалу. Головною особливістю цієї системи є вбудований механізм саморегулювання з елементами замикання та гачками, який усуває необхідність в регулюванні дверей на місці через критичні місця встановлення або температурні впливи.

Нова система замикання надає виробникам дверей додаткову цінність, оскільки дозволяє заощадити час і гроші на установці та регулюванні.

Коли запірні елементи зупиняються до досягнення кінцевої позиції, вони фіксуються спеціальним пристроєм захисту від зворотного тиску. Це забезпечує надійне утримання дверного полотна та високий рівень безпеки. Автоматичне висування гачка на 20 мм та головного замка гарантує безпеку навіть при мінімальній глибині замка у 35 мм.

За бажанням клієнта, можливе встановлення електромеханічного відкривання дверей. Додаткові опції, такі як автоматичне відкривання дверей або захисний замок, можуть бути комбіновані відповідно до потреб користувача. Крім того, денний режим відкривання можна налаштувати після монтажу дверей.

Інший відомий бренд фурнітури Winkhaus знайшов рішення для вхідних дверей темного кольору, представивши нове покоління дверних замків, спеціально розроблених для цього типу дверей.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23271
Скляні перегородки від CDA Bufab