Новий автоматичний багатоточковий дверний замок від SIEGENIA не потребує технічного обслуговування
Фото: SIEGENIA

Новий автоматичний багатоточковий дверний замок від SIEGENIA не потребує технічного обслуговування

Німецька компанія SIEGENIA представила автоматичну багатоточкову систему замикання BS 3700, яка підходить для дверей з будь-якого матеріалу. Особливістю цієї системи – вбудований механізм саморегулювання з елементами замикання та гачками.
Нема потреби у регулюванні дверей на місці через критичні місця встановлення або температурні впливи. На думку компанії, це пропонує виробникам дверей додаткову цінність, оскільки економить час та гроші.

Коли запірні елементи зупиняються до досягнення кінцевої позиції, вони фіксуються пристроєм захисту від зворотного тиску. Це утримує дверне полотно на місці та забезпечує його надійне замикання. Автоматичне висування гачка на 20 мм та головного замка також забезпечує високий рівень безпеки навіть при мінімальній глибині замка у 35 мм.

За потреби, можливе встановлення електромеханічного відкривання дверей.
Опціональні додаткові функції, такі як автоматичне відкривання дверей або захисний замок, можуть бути використані в будь-яких комбінаціях. Денний режим відкривання також можна встановити після монтажу дверей.

А фурнітурний бренд Winkhaus розв’язав іншу проблему: випустив покоління дверних замків спеціально для вхідних дверей темного кольору.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23271
Фурнітура ХОППЕ для дверей з профілю