Польський виробник Aluprof представив нову розсувну систему, здатну витримати урагани
Фото: Aluprof

Польський виробник Aluprof представив нову розсувну систему, здатну витримати урагани

Польський виробник алюмінієвих профільних систем Aluprof оголосив про випуск нової розсувної дверної системи MB-37 Slide Storm, яка може витримувати урагани. Система призначена для ринків, де великі скляні поверхні повинні протистояти значному тиску вітру, зокрема для ринку США.

MB-37 Slide Storm отримала сертифікати відповідності стандартам Американського товариства випробувань і матеріалів та Флоридського будівельного кодексу. Випробування, проведені лабораторією Molimo, підтвердили, що ця система може використовуватися в регіонах з високим або дуже високим ризиком ураганів, включаючи четверту зону, де швидкість вітру може перевищувати 274 км/год.

Результати тестів свідчать, що конструкція MB-37 Slide Storm залишається герметичною навіть у разі пошкодження профілів і скління уламками, що переносяться вітром. Для забезпечення максимального рівня безпеки рекомендується використання спеціального скла: два загартованих скла TVG товщиною 6 мм з плівкою PVB товщиною 2,28 мм або плівкою SentryGlas Plus 3х0,76 мм, що забезпечують високу ударостійкість. Система успішно пройшла випробування на 4500 циклах змінного тиску.

Через специфіку ураганів, які утворюються над теплою водою в тропічних регіонах, MB-37 Slide Storm є холодною системою без теплового розриву. Вона характеризується глибиною стулки 37 мм і рами 100 мм, з можливістю створення конструкцій розміром до 3200 мм в ширину і 3000 мм у висоту. Вага стулок може досягати 160 кг, а ширина скління становить від 14 до 19 мм.

Aluprof позиціює MB-37 Slide Storm як економічне рішення з високою стійкістю до екстремальних погодних умов і простотою використання.

Раніше на спеціальній виставці «climate.safe.building» показали стійкі вікна, двері та фасади для захисту від екстремальних кліматичних умов.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23321
Алюмінієвий профіль для будівництва