Aluprof представив нову розсувну систему для конструкцій, здатних протистояти ураганам
Фото: Aluprof
Випробування показали, що конструкція із MB-37 Slide Storm залишається герметичною навіть у разі серйозних пошкоджень профілів та скління за умови використання відповідного скла.

Aluprof представив нову розсувну систему для конструкцій, здатних протистояти ураганам

Польський виробник алюмінієвих профільних систем Aluprof розробив балконні розсувні двері, які можуть витримувати урагани. Ця система призначена для ринків, де велике скління має витримувати сильний ураганний вітер, і насамперед орієнтована на ринок США.

Профіль MB-37 Slide Storm отримав сертифікати відповідності стандартам Американського товариства випробувань і матеріалів (ASTM) та стандартам Флоридського будівельного кодексу (TAS 201-94; TAS 202-94 і TAS 203). Випробування, проведені незалежною акредитованою лабораторією Molimo, підтвердили, що систему можна використовувати в регіонах з високим або дуже високим ризиком ураганів, включаючи четверту зону, де швидкість вітру перевищує 274 км/год (170 миль/год).

Результати тестів показали, що конструкція MB-37 Slide Storm залишається герметичною навіть у разі пошкодження профілю та скла уламками, які переносяться вітром. Проте для забезпечення максимального рівня безпеки рекомендується використовувати спеціальне скло: два загартованих скла TVG товщиною 6 мм з плівкою PVB товщиною 2,28 мм або плівкою SentryGlas Plus 3х0,76 мм, що забезпечують високу ударостійкість. Система успішно пройшла випробування на 4500 циклах змінного тиску.

Через специфіку ураганів, що утворюються над теплою водою в тропічних регіонах, MB-37 Slide Storm є холодною системою без теплового розриву.

Система характеризується глибиною стулки 37 мм і рами 100 мм, з можливістю створення конструкцій з максимальними розмірами 3200 мм в ширину і 3000 мм у висоту. Вага стулок може досягати 160 кг, а ширина скління становить від 14 до 19 мм.

Aluprof позиціює MB-37 Slide Storm як економічне рішення з високою стійкістю до екстремальних погодних умов, яке просте у використанні.

Раніше NürnbergMesse та ift Rosenheim показали екологічні та стійкі до клімату вікна й фасади для європейського ринку.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23321
Скляні перегородки від CDA Bufab