У TM Framex термоізоляційний профіль VSThermo доступний за ексклюзивною ціною
Framex
Термоізоляційний профіль VSThermo

У TM Framex термоізоляційний профіль VSThermo доступний за ексклюзивною ціною

TM Framex використовує для енергоефективного монтажу вікон та дверей термоізоляційний профіль VSThermo, який наразі доступний за ексклюзивною ціною від виробника, що дозволяє зменшити витрати на доставку та скоротити час очікування.
Головна перевага термоізоляційного профілю – здатність сприяти зниженню теплових втрат у приміщеннях, термічна стійкість. Вироби чудово переносять різкі стрибки температури, зберігаючи всі свої якості. Також термоізоляційний профіль не здатний вбирати вологу, що забезпечує нормальні показники повітро- та паропроникності прорізу.
Вся лінійка продуктів VSThermo - це результат кропіткої роботи, головною метою якої є виведення ринку вікон на якісно новий рівень енергоефективності. Про це свідчить теплотехнічний розрахунок, дійсний при умові використання алюмінієвої системи Framex FT72 та термоізоляційного профілю VSThermo.
Framex, TM дбає про те, щоб ваш досвід покупки був максимально комфортним і вигідним. Для отримання додаткової інформації про спеціальні умови на придбання термоізоляційного профілю VSThermo, зв’яжіться з вашим менеджером – вам завжди допоможуть знайти ідеальне рішення!
Отримати більш детальну інформацію про підставковий профіль VSThermo можна на сайті в розділі «Новинки від Framex».
Партнерство з Framex – ваш стабільний та прибутковий бізнес!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 23320
Фурнітура ХОППЕ для дверей з профілю