Велика Британія продовжить визнання маркування CE для будівельних матеріалів

Велика Британія продовжить визнання маркування CE для будівельних матеріалів

Уряд Великої Британії ухвалив рішення залишити визнання європейського маркування CE для будівельних матеріалів. Про це 2 вересня 2024 року повідомив міністр із питань безпеки будівництва та бездомності. Раніше планували завершити використання цього маркування до 30 червня 2025 року, але цей термін скасовано.

Будівельні матеріали відіграють важливу роль у забезпеченні житлового будівництва та розвитку інфраструктури країни, на їх частку припадає 13% виробничого сектора Великої Британії. Стабільне постачання таких матеріалів критично важливе для виконання планів уряду.

Усі будівельні матеріали повинні відповідати стандартам якості та мати маркування CE або UKCA. Однак через обмежені можливості для тестування та сертифікації у Великій Британії, уряд вирішив продовжити використання маркування CE, щоб уникнути проблем з постачанням.

Будівельна галузь отримає два роки на адаптацію до будь-яких майбутніх змін у системі маркування. Це дасть змогу уникнути перебоїв у ланцюгах постачання та забезпечить плавний перехід до нових вимог.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23377
Алюмінієвий профіль для будівництва