OKNA.ua стала членом Асоціації «Українські виробники світлопрозорих конструкцій»
OKNA.ua

OKNA.ua стала членом Асоціації «Українські виробники світлопрозорих конструкцій»

24 вересня 2024 року спеціалізована віконна платформа OKNA.ua приєдналася до лав Асоціації «Українські виробники світлопрозорих конструкцій». Разом з OKNA.ua до Асоціації увійшли ще кілька провідних компаній галузі, що займаються постачанням профільних систем, фурнітури, склопакетів та монтажних елементів.

Значення спільної роботи учасників ринку в сфері світлопрозорих конструкцій було особливо актуальним останніми роками. Діяльність Асоціації «Українські виробники світлопрозорих конструкцій» має спільні цілі з платформою OKNA.ua, зокрема розвиток сталого будівництва, впровадження стандартів nZEB, підтримка монтажного ринку та активізація експорту. Саме тому OKNA.ua з ентузіазмом підтримала відновлення діяльності Асоціації з моменту її реорганізації.

Асоціація, створена в 2003 році, є першою в Україні організацією, яка об'єднала виробників віконних конструкцій. Після певної паузи в її діяльності, у жовтні 2023 року, на конференції WKC Installer 5.0 було оголошено про її відновлення. Протягом 2024 року Асоціація здійснила низку важливих ініціатив: внесла пропозиції щодо вдосконалення нормативно-правової бази, підтримала освітні ініціативи та залучила нових учасників.

Представники ринку відзначили важливість створення потужної галузевої організації, яка б сприяла впровадженню якісних змін. Представник компанії «МаксіБуд Інжиніринг» підкреслив, що галузь давно потребує об'єднання зусиль для системного розвитку. «Вюрт-Україна» додала, що окремі компанії не можуть самостійно впоратися з проблемами ринку, а об’єднаний підхід у рамках Асоціації — єдиний спосіб досягти змін. «ГЛАС ТРЬОШ КИЇВ» наголосила на необхідності створення рівних умов для всіх учасників ринку.

Асоціація Українські виробники світлопрозорих конструкцій продовжує залучати нових членів і наголошує, що спільні зусилля є ключем до розвитку ринку та його стабільності.

Довідкова інформація:
До Асоціації «Українські виробники світлопрозорих конструкцій» на загальних зборах приєдналися: OKNA.ua, Баркс, БК МаксіБуд Інжиніринг, Вінкхаус Україна, Вюрт-Україна, ГЛАС ТРЬОШ КИЇВ, Карбоснаб, Клейберіт-Україна, Компанія Вікна-Стар та Представництво Gealan в Україні. Також були прийняті заявки від ЛІВІНГ ВУД УКРАЇНА (ТМ Adler), МЕЕЗЕНБУРГ УКРАЇНА та Рейнарс Алюмініум.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Связанный контент
Идентификатор: 23378
HOPPE. Віконні ручки SecuForte