Двері СТРАЖ PATINA

Нет в наличии
Двері СТРАЖ PATINA
Розміри: стандартні 2040/850 та 2040/950 мм.
Коробка: 145 мм. - профільна сталь 2 мм. + утеплювач "Ізовер"
Петлі: конусні 3 шт.
Полотно: 90 мм. - сталь 2 мм., антизрізи 4 шт., МДФ 16 мм./8 мм., мінеральна вата "Ізовер" 75 мм., покриття "Vinorit" (Патина) під структуру дерева
Замки: двосистемний "Mottura" (Італія) з броненакладкою "Апекс", з циліндром "Апекс"
Ручка: "Апекс"
Вічко: "Апекс"
Лиштва: МДФ (16 та 22 мм. / 70 мм.) з покриттям "Vinorit"
Колекція броньованих вхідних дверей для приватних будинків Patina - ексклюзивна новинка та особлива гордість компанії «Страж». Ця серія створена для шанувальників вишуканого дизайну, витонченої краси, яка гармонійно поєднується з надійністю і високою якістю. Колекція Patina, створена на базі серії Prestige, об'єднала в собі найсучасніші технології у виробництві броньованих дверей та ексклюзивні дизайнерські рішення.

У колекцію входять 10 моделей, серед яких можна знайти як витончену класику, так і вишуканий авангард. Серед броньованих дверей Patina від компанії «Страж», безумовно, можна знайти виріб, який стане прикрасою фасаду будинку будь-якої стилістики.

Конструкція кожного виробу даної серії - це дверне полотно з профільної сталі товщиною 2 мм, силовий каркас з вертикальними і горизонтальними ребрами жорсткості, надійні протизламні ригелі (16 мм). Заповнювач дверної коробки - мінеральна вата «Ізовер». Конструкція має подвійний гумовий ущільнювач по периметру, а також гідробар'єр, що перешкоджає проникненню вологи всередину приміщення. Двері колекції Patina відмінно зберігають тепло всередині будинку, мають високі звукоізоляційні властивості.

Декоративна обшивка дверей даної серії виконана з фрезерованих МДФ-плит і має антивандальне декоративне покриття Vinorit * (Патіна), що імітує структуру натурального дерева.

Відмітна особливість декору серії Patina - в тому, що воно виконано з ефектом різьблення по дереву (тонований малюнок). Однак, навіть будучи гарним і витонченим, декоративне покриття стійке до всіх механічних впливів, вологи, морозів та спеки. Броньовані вхідні двері серії Patina ТМ «Страж» будуть справжньою окрасою фасаду вашого приватного будинку або котеджу протягом довгих років.

У комплект дверей колекції Patina входять висококласні двосистемні замки фірми Moturo (Італія) з надійним циліндровим механізмом. Також, двері даної серії комплектуються якісними ручками і вічками. За бажанням клієнта, на будь-яку модель серії Patina може бути встановлена &#8203&#8203інша фурнітура - засувка, ланцюжок і ін.
Технические характеристики
Артикул13684
Обновление: 10.12.2014
Добавлено: 15.05.2012
Идентификатор: 13684

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа
Похожие товары в наличии
Работаем во время ВП
Надёжные двери Rehau любой формы
12 300 грн
Optim
Работаем во время ВП
двери в офис
3 903 грн
Optim
Работаем во время ВП
Двери ПВХ от производителя Стимекс
9 800 грн
Prof
Работаем во время ВП
Двери входные 880,960. высота 2040
16 300 грн
Prof
Работаем во время ВП
Двери металлические, Николаев
2 400 грн
Prof