Віконні жалюзі

Нет в наличии
Продавец: Triumph
Віконні жалюзі
Віконні жалюзі – це вид штор, який представляє собою полоси з різних матеріалів, що називаються ламелями. Ламелі з’єднуються одна з одною так, щоб вони могли крутитись, при цьому відкривати або закривати доступ світловому потоку. Жалюзі на вікна використовуються для захисту приміщення від яскравого сонця. Атмосферних опадів, пилюки та цікавих поглядів прохожих. Крім цього, вони стали однією з найважливіших деталей дизайну квартири чи офісу.
В наш час популярність жалюзі постійно збільшується. Нічого дивного, адже зручність в експлуатації, практичність, все можливі дизайнерські рішення приголомшують уяву.
Все більший попит мають автоматизовані жалюзі, найбільш вагомою перевагою яких є надійне регулювання мікроклімату приміщення. За допомогою спеціального блоку з багато чисельними датчиками, жалюзі можна налаштувати під зовнішні умови. Наприклад, літом, коли особливо жарко світить сонце, жалюзі в автоматичному режимі закриють вікно, але, коли сонце сховається за хмарами або просто сонячні промені перестануть заглядати в вікно, то жалюзі самостійно відкриють його, забезпечивши доступ до натурального світла в приміщенні.
Технические характеристики
Артикул21464
Обновление: 18.06.2013
Добавлено: 06.11.2012
Идентификатор: 21464

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа
Алюмінієві профілі Profilco