Изделия из деревянного бруса Карпатские окна

Нет в наличии
Изделия из деревянного бруса Карпатские окна
Вироби з екологічного дерев'яного брусу "Карпатські вікна".

В 2012 році компанія «Екран-Вікносвіт» представила нову торгову марку "Карпатські вікна" - еталон краси, якості та відмінно смаку.
Унікальність торгової марки "Карпатські вікна" у тому, що під час виробництва максимально зберігаються усі можливі переваги дерева, як матеріалу для вікон та дверей. Усі важливі характеристики деревини доведені до ідеалу.
«Екран-Вікносвіт» — єдина компанія в Україні, яка виготовляє всi можливі види віконних систем з дерева (68, 78, 92 мм). Ми враховуємо побажання клієнтів, особливості їх помешкань, знаходимо індивідуальні рішення та створюємо унікальні вироби!
Досконала форма, чіткість ліній, ідеальна точність деталей надають нашим вікнам неперевершеного вигляду, і вони чудово гармонують з вашою домівкою.
Ми пропонуємо вироби раритетного стилю, дерево-алюмінієвих конструкцій, фасадних і розсувних систем. Власне виробництво дозволяє нам створювати конструкції будь-яких форм, індивідуально під ваше замовлення. На ваш вибір — понад 40 забарвлень.
Технические характеристики
Артикул31729
БрендКарпатские окна
Расчетные значения соответствуют качественно произведенному и установленному окну (оконному блоку) из выбранных комплектующих при данных размерах окна.
Окна, не соответствующие стандартам качества производства, могут не обеспечить расчетные величины из-за повышенного воздухопроницания и других негативных факторов.
Обновление: 10.01.2022
Добавлено: 08.05.2013
Идентификатор: 31729

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа
Похожие товары в наличии
Вікна, двері, балкони REHAU