Вироби з дерев'яного брусу Карпатські вікна

Немає в наявності
Вироби з дерев'яного брусу Карпатські вікна
Вироби з екологічного дерев'яного брусу "Карпатські вікна".

В 2012 році компанія «Екран-Вікносвіт» представила нову торгову марку "Карпатські вікна" - еталон краси, якості та відмінно смаку.
Унікальність торгової марки "Карпатські вікна" у тому, що під час виробництва максимально зберігаються усі можливі переваги дерева, як матеріалу для вікон та дверей. Усі важливі характеристики деревини доведені до ідеалу.
«Екран-Вікносвіт» — єдина компанія в Україні, яка виготовляє всi можливі види віконних систем з дерева (68, 78, 92 мм). Ми враховуємо побажання клієнтів, особливості їх помешкань, знаходимо індивідуальні рішення та створюємо унікальні вироби!
Досконала форма, чіткість ліній, ідеальна точність деталей надають нашим вікнам неперевершеного вигляду, і вони чудово гармонують з вашою домівкою.
Ми пропонуємо вироби раритетного стилю, дерево-алюмінієвих конструкцій, фасадних і розсувних систем. Власне виробництво дозволяє нам створювати конструкції будь-яких форм, індивідуально під ваше замовлення. На ваш вибір — понад 40 забарвлень.
Технічні характеристики
Артикул31729
БрендКарпатські вікна
Розрахункові значення відповідають якісно виготовленому і встановленому вікну (віконному блоку) з обраних комплектуючих при заданих розмірах вікна.
Вікна, які не відповідають стандартам якості виробництва, можуть не забезпечити розрахункові величини через підвищену повітропроникність та інші негативні фактори.
Оновлення: 10.01.2022
Додано: 08.05.2013
Ідентифікатор: 31729

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
vikna.ua