Працюємо під час ВС

Металопластикове вікно

3 220 грн замовити
Ціна за шт.
+380 67 897 XX XX +380 67 897 4007
Миколаїв, Київ, Львів
Продавець: OPEN
Металопластикове вікно
Всі нові технології дуже швидко входять у наше повсякденне життя. Це стосується і нових будівельних матеріалів та конструкцій. Ось так і виходить, що на сьогодні вікна з пластику практично замінили в новобудовах вікна з інших матеріалів. Це сталося не тому, що це данина моді і ми всі хочемо виглядати більш привабливо. Як для мене вікна з дерева при правильному догляді теж мали гарний зовнішній вигляд. Це в першу чергу було пов'язано з тим, що за порівняльними характеристиками пластикові вікна значно відрізняються від тих віконних рам, які ми використовували до цього.

Дерево було, є і буде екологічно чистим натуральним продуктом, і це є його основною гідністю. Але на сьогодні підприємства з виготовлення пластика, досягли такого рівня, що проводять його виготовлення з абсолютно безпорадних матеріалів. А як перевага, пластик не вимагає ретельних процедур догляду за ним, чого не скажеш про дерево. Для збереження пластикового вікна в первинному вигляді, достатньо з регулярною не дуже частою періодичністю протирати його м'якою вітчизною для.

А от рама з дерева стоїть постійно в складній обробці, на яку йдуть дуже великі витрати, тріщинок, що призводить до гниття деревини в цих місцях з наступним руйнуванням. Часто не допомагають зберегти рами з дерева і регулярне покриття лаком і дрібною. А ось вартість пластикових вікон значно дешевше ніж аналогів з якісних під деревом. Це перш за все обумовлено технологією виготовлення, що вимагає менше витрат, ніж необхідно для обробки дерева.

Говорячи про строки експлуатації металопластикових вікон, то він значно довше, ніж дерев'яних та і їх зовнішній вигляд як показується з цього року. таким же, як і при купівлі.

Гарна герметизація вікон з металопластику, дозволяє при їх встановленні назавжди забути про такі явища як холод і протяги. Так і звукоізоляції ви пластикових вікон не викликає нарікань.
Технічні характеристики
Артикул25645
БрендSteko
Розрахункові значення відповідають якісно виготовленому і встановленому вікну (віконному блоку) з обраних комплектуючих при заданих розмірах вікна.
Вікна, які не відповідають стандартам якості виробництва, можуть не забезпечити розрахункові величини через підвищену повітропроникність та інші негативні фактори.
Оновлення: 19.04.2024
Додано: 13.02.2013
Ідентифікатор: 25645
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії OPEN

Дивитись весь прайс-лист компанії OPEN - 19 позицій
Алюмінієві профілі Profilco