Працюємо під час ВС

Підвіконня виробництво Україна та Німеччина Danke

Ціна за шт.
+380 67 897 XX XX +380 67 897 4007
Миколаїв, Київ, Львів
Продавець: OPEN
Підвіконня виробництво Україна та Німеччина Danke
Перевага підвіконня Данке

Ідеально гладка глянсова поверхня дозволяє максимально спростити догляд за підвіконням і не вимагає використання засобів для чищення як звичайне підвіконня, з шорсткої поверхні якого з кожним роком все складніше відчистити забруднення. А його зовнішній вигляд при цьому бажає кращого. Підвіконня Данке не має таких проблем і десятиліттями, як Ваше нове вікно, зберігає свою презентабельність.

Висока стійкість до зношування та подряпання поверхні легко дозволяє переміщати по підвіконню Данке квіткові горщики та інші предмети інтер'єру без шкоди для його глянсової поверхні.

Висока термостійкість дозволяє підвіконню витримувати гарячі предмети, у тому числі і сигарету, що тліє, хоча в цьому випадку все-таки краще використовувати призначену для сигарет попільничку.

Абсолютна вологостійкість та паростійкість забезпечують довгострокове безпроблемне використання без загрози розшарування та набухання від вологості або вогкості, як це, на жаль, відбувається наприклад, з підвіконнями з ДСП або неякісно обробленого дерева.

Стійкість до ультрафіолету зберігає первісний вид підвіконня Данке десятиліттями. Тепличний ефект сонячних променів через шибку жодним чином не змінить ні колір, ні малюнок підвіконня.

Ексклюзивна конструкція підвіконня Данке забезпечує необхідну для підвіконня міцність під час експлуатації та дозволяє ставати на нього, наприклад, при миття вікон, не боячись, що підвіконня буде пошкоджене.

Ексклюзивні декори на вікна дерев'яні, які чудово відтворюють натуральні мармур і дерево в глянці, задовольнять не тільки естетичні вимоги споживачів. Відомо, що натуральні матеріали крім високої та недоступної більшості споживачів вартості дуже вибагливі та вимогливі у догляді. Так, мармур, наприклад, дуже боїться кольорових напоїв, таких як кава чи вино. Плями від них залишаються практично назавжди. Підвіконня Данке позбавлене цих недоліків і може застосовуватися як елемент дизайну інтер'єру.
Технічні характеристики
Артикул25847
Оновлення: 19.04.2024
Додано: 15.02.2013
Ідентифікатор: 25847
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії OPEN

Дивитись весь прайс-лист компанії OPEN - 19 позицій