Ресторан Villa Riviera

Объект компании Алютал

Ресторан Villa Riviera

Ресторан Villa Riviera на дніпровській набережній в Києві знайдете між житловим комплексом River Stone та ТРЦ River Mall.

Фасад ресторану оздоблений алюмінієвими композитними панелями #Naturalbond та HPL панелями Fundermax з імітацією дерева. Це саме той випадок, коли можна спостерігати за тим, як поводяться різні матеріали в єдиному середовищі.

Алюмінієві композитні панелі #Натуралбонд відмінно витримують вологість річки, зберігають задану форму, стійкі до перепадів температур і не потребують особливого догляду.

Стилістично метал та дерево поєднуються гармонійно. Дерево асоціюється з затишком та натуральністю. Метал, притаманний фасадам великого міста, миттєво приймає на себе провідну роль - це захист, надійність та впевненість. Вдень і вночі фасад привертає увагу.

Будівля складається з двох поверхів, де з комфортом розміщуються 500 гостей одночасно. Простори рестарану - це три світлі та затишні зали, дитячий та весільний майданчики, дві літні тераси з шикарним видом на річку, що даруює відчуття свободи.

Монтаж: Укрфасадмонтаж
Архітектор: Юра Черебедов

Більше об'єктів з використанням панелей шукайте тут: https://alutal.com.ua/ua/objects/

#Alutal

Обновлено: 20.08.2019
Добавлено: 03.10.2018
Идентификатор: 19197

Еще объекты

ТЦ Gorodok Gallery — Алютал
Ресторан Villa Riviera — Алютал
Ролети з теплим коробом GANT