Увага! Остерігайтеся неякісного ПВХ покриття.
SPV Company Ltd
Тест ізраїльської плівки VINORIT та плівки азіатського походження

Увага! Остерігайтеся неякісного ПВХ покриття.

Увага! Остерігайтеся неякісного ПВХ покриття.
Останнім часом на українському ринку з'явилося багато постачальників так званої плівки ПВХ для зовнішнього застосування виготовленої в країнах Азіїї, яку пропонують під маркою як відомого ізраїльського ПВХ покриття. З одного боку це ознака популярності ізраїльського рішення, з другого боку ми хочемо вас застерегти від неякісних азіатських «аналогів», так як вони не мають нічого спільного з якісною плівкою виготовленою в Ізраїлі.
Плівка, що виробляється в Ізраїлі, постачається в Україну вже більше 15 років та характеризується відмінною якістю, надійністю, гнучкістю та екологічною безпечністю. Тому є прекрасним матеріалом для ламінування вхідних металевих дверей, МДФ фасадів, підвіконь, сандвіч панелей та інших поверхонь.
Плівки азіатського походження, можуть бути не сертифіковані, та на них не надається гарантія.
У зв`язку з цим в лабораторії провідного світового виробника ПВХ покриттів провели тест на стійкість до ультрафіолету ізраїльського та азіатського рішень. Плівку опромінювали ультрафіолетом QUV 340nm (УФ світло з довжиною хвилі 340 нанометрів) напротязі 932 годин. Результати тесту ви можете побачити на фото. Колір азіатської плівки не встояв під ультрафіолетовим опроміненням, а ізраїльське покриття залишилось без змін. Це означає, що якщо ваші двері або меблі ламіновані неякісним покриттям, то вони втратять початковий вигляд вже через 1 рік.
І наприкінці нагадаємо вам, що ізраїльський виробник – один з світових лідерів у розробці та виробництві високоякісних полівінилхлоридних плівок, для ламінування різноманітних будівельних елементів. У своєму виробництві він застосовує найсучасніше устаткування, яке дозволяє виготовляти складні багатошарові рішення в широкому асортименті.
Завжди перевіряйте чи продукція пройшла сертифікацію по стандартам якості, чи є безпечною, що повинно підтверджуватись висновком державної санітарно-епідеміологічної експертизи.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 44 456 XX XX +380 44 456 9444
+380 44 456 XX XX +380 44 244 9007
Идентификатор: 8200