Балконний блок зі знижкою 27%.
менеджер фабрики вікон "Болена" Стрілецький Олександр рекомендує балконний блок зі знижкою 27%

Балконний блок зі знижкою 27%.

Фабрика вікон «Болена» рекомендує утеплення балкона та оголошує знижку на балконні блоки - 27%!
Балконний блок - це балконні двері з вікном, що монтуються в одну конструкцію і з'єднані за допомогою спеціального з'єднуючого профілю та відділяють лоджію або балкон від кімнати. Вікно та двері розділени стіною сюди не відносяться. У балконному блоці двері мають поріг, утворений нижньою частиною дверної коробки.
Коли балкон не засклений, з внутрішнього боку вікна ставлять підвіконник, а зовні - відлив. Тоді варто обрати «тепліші» профіль і скло - п'ятикамерний профіль і двокамерний енергозберігаючий склопакет. Адже майбутня конструкція буде великою та матиме контакт із вулицею, тому повинна бути достатньо теплою.
Коли балкон засклений (лоджія) часто із зовнішнього боку також ставлять підвіконня, на якому можна, наприклад, тримати квіти. Якщо ж балкон ще й додатково утеплений, то можна обрати трикамерний профіль і однокамерний склопакет (енергозберігаючий чи ні - за вибором). Засклення вже захищає кімнату, і простішої трикамерної системи цілком достатньо, щоб зберегти тепло вдома.
Фабрика вікон «Болена» пропонує Вам додаткові аксесуари, які забезпечать комфорт Вашої оселі.
Ручка-ракушка (тягучка, балконна ручка) - це спеціальна ручка для балконних дверей, яка монтується на зовнішній стороні дверей та дозволяє закрити (притягнути) їх зовні, не замикаючи.
Ручка з ключиком - це стандартна ручка дверей чи вікна, в яку монтується замок. З його допомогою можна заблокувати ручку, і тоді двері чи вікно не можливо буде відкрити. Це дуже актуально, якщо в домі є діти і Ви хочете обмежити їх доступ до балкона чи відкривання вікна.
Умови акції:
Ви отримуєте 27% знижки на балконний блок, якщо замовляєте із монтажем;
Ви отримуєте 23% знижки, якщо замовляєте тільки продукцію без монтажу;
Знижка розповсюджується тільки на балконний блок, а на інші конструкції надається знижка згідної інших діючих акцій;
Балконним блоком не вважається: конструкція із фурнітурою моноблок, алюмінієвим порогом, відсутнім порогом або у випадку, коли висота вікна більша за висоту дверей у даній конструкції.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
0800 503 35 XX XX 0800 503 358
0800 503 35 XX XX +380 50 374 3626
0800 503 35 XX XX +380 50 374 3626
Идентификатор: 8977
Нова компактна ручка HOPPE