Hydro Building Systems та Saint-Gobain Glass почали співпрацю для скорочення викидів вуглецю
Фото: Hydro Building Systems
Керуючий директор бізнес-підрозділу Glass Facades у Saint-Gobain Бруно Моверне (ліворуч) та віцепрезидент Hydro Building Systems Анрі Гомес (праворуч)

Hydro Building Systems та Saint-Gobain Glass почали співпрацю для скорочення викидів вуглецю

Бренди на будівельному ринку продовжують взаємовигідно співпрацювати. Компанія Hydro Building Systems уклала партнерство з компанією Saint-Gobain Glass з метою зменшення викидів вуглецю від фасадів. Про це йдеться у повідомленні пресцентру компанії Hydro Building Systems. Декарбонізація фасадів будівель в Європі викликає особливий інтерес, оскільки на будівлі припадає 39% світових викидів парникових газів.

«Ми поділяємо з Hydro однакові амбіції бути лідерами в легкому та екологічному будівництві. Це партнерство дозволить нам підвищити обізнаність про низьковуглецеві рішення для фасадів», — коментує Маріон Портенсейн, директор департаменту специфікацій скляних фасадів компанії Saint-Gobain Glass.

Польський бренд WICONA, частина Hydro, використовує Hydro CIRCAL 75R, який містить понад 75% переробленого алюмінієвого брухту. Нещодавно група VELUX також оголосила про використання переробленого алюмінію Hydro у виробництві профілів для жалюзі.

Saint-Gobain виробляє низьковуглецеве скло Orae, яке приблизно на 70% складається з переробленого скла.

Як зазначають у Hydro, дослідження з оцінки життєвого циклу фасаду показує, що вміст вуглецю в фасадах будівель можна зменшити вдвічі, комбінуючи фасадну систему з Hydro CIRCAL 75R та склопакет із сонцезахисним склом COOL-LITE XTREME ORAÉ.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22700
Алюмінієві профілі Profilco