WICONA та Saint-Gobain Glass можуть удвічі скоротити викиди вуглецю від фасадів будівель
Фото: Hydro Building Systems
Керуючий директор бізнес-підрозділу Glass Facades у Saint-Gobain Бруно Моверне (ліворуч) та віцепрезидент Hydro Building Systems Анрі Гомес (праворуч)

WICONA та Saint-Gobain Glass можуть удвічі скоротити викиди вуглецю від фасадів будівель

Бренди будівельного ринку продовжують шукати взаємовигідне партнерство та запускати спільні проєкти. Hydro Building Systems співпрацює з Saint-Gobain Glass, щоби зменшити вуглецевий слід фасадів. Про це повідомили в пресцентрі Hydro Building Systems. У Європі декарбонізації фасадів будівель приділяється особлива увага, оскільки на будівлі припадає 39% світових викидів парникових газів.

«Ми поділяємо з Hydro однакові амбіції бути лідерами в легкому та екологічному будівництві. Це партнерство дозволить нам підвищити обізнаність про низьковуглецеві рішення для фасадів», — каже Маріон Портенсейн (Marion Portenseigne), директорка зі специфікації скляних фасадів Saint-Gobain Glass.

Hydro належить польський бренд WICONA, який виробляє алюмінієві профільні системи для вікон, дверей та фасадів. WICONA використовує Hydro CIRCAL 75R, який містить щонайменше 75% переробленого алюмінієвого брухту.
Нещодавно VELUX Group також оголосив про використання переробленого алюмінію Hydro для виробництва жалюзі.

Saint-Gobain виробляє низьковуглецеве скло ORAÉ, для виробництва якого використовується близько 70% склобою.

Як уточнюється в пресрелізі, згідно з дослідженням оцінки життєвого циклу фасаду, вміст вуглецю у фасаді будівлі можна було б зменшити вдвічі шляхом поєднання фасадних систем із Hydro CIRCAL 75R зі склопакетом із сонцезахисним склом COOL-LITE XTREME ORAÉ.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22700
Вікна, двері, балкони REHAU