Можна отримати грант на підтримку енергомодернізації підприємства

Можна отримати грант на підтримку енергомодернізації підприємства

Розпочався грантовий конкурс, спрямований на підтримку енергомодернізації підприємств, що мають намір покращити енергоефективність. Цей конкурс надає можливість підприємствам отримати 10 000 євро для впровадження енергоефективних ініціатив. Окремий акцент робиться на підприємствах, які тимчасово перемістили свою діяльність.

Підприємства мають можливість подати заявку до 1 вересня 2023 року ↗️ та отримати фінансування для вдосконалення енергоефективності. Отримані кошти можуть бути спрямовані на фінансування заходів, які були визначені після проведення енергоаудиту. Для 25 обраних компаній буде проведено експрес-енергоаудит, 15 отримають мінігранти.
Першочерговим завданням для енергоефективних виробництв є впровадження систем енергоменеджменту, проведення енергоаудитів та модернізація виробничих процесів, серед інших заходів.

Грантовий конкурс організовується ГО "Міжнародна фундація розвитку" в рамках проєкту "Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС щодо енергоефективності в Україні".

Також триває приймання заявок на отримання мінігранту від ініціативи EU4Business Європейського Союзу.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22809