Затверджено склад дорадчої ради Фонду енергоефективності

Затверджено склад дорадчої ради Фонду енергоефективності

Фонд енергоефективності оголосив про затвердження нового складу Консультативної ради. До складу дорадчого органу було включено 17 учасників, представників різних секторів, включаючи ОСББ, архітектурної майстерні, інженерів, віконної компанії, виробників будівельних матеріалів та Конфедерацію будівельників України тощо.

Упродовж наступних двох років учасники Консультативної ради будуть активно співпрацювати та надавати рекомендації щодо підвищення енергоефективності у багатоквартирних житлових будівлях з метою зменшення викидів двоокису вуглецю та розв'язання інших проблем, що стоять на шляху енергомодернізації.

Головною метою цієї ради є аналіз ситуацій та розробка пропозицій щодо внесення змін до програм Фонду з метою реалізації стратегічних завдань. Директор Фонду енергоефективності, Єгор Фаренюк, поділився своїми думками щодо цього кроку, сказавши: "Нас очікує розв'язання складних, але надзвичайно важливих завдань, головною метою яких є підвищення енергетичної ефективності житла в Україні і побудова енергонезалежної країни. Я впевнений, що досвід та експертність учасників цієї ради, а також їхня ініціативність, допоможуть нам досягти цієї мети".
Наприклад, програма "ВідновиДІМ" Фонду підтримала 56 заяв від ОСББ всього за два стартові місяці її роботи.

Скоро відбудеться перше засідання нової Консультативної ради, а дирекція Фонду буде активно вести моніторинг та аналіз її роботи, щоб забезпечити її високу ефективність.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22826