Фонд енергоефективності затвердив список консультантів

Фонд енергоефективності затвердив список консультантів

Після місяця приймання заяв Фонд енергоефективності затвердив новий склад Консультативної ради. Про це повідомив пресцентр Фонду. До нового складу дорадчого органу увійшли 17 учасників, серед яких представники ОСББ, архітектурної майстерні, інженерів, віконної компанії, виробників будівельних матеріалів, Конфедерації будівельників України тощо.

Протягом двох років члени Консультативної ради допомагатимуть розробляти ініціативи з енергоефективності будівель у багатоквартирному житловому секторі задля зменшення викидів двоокису вуглецю та усунення перешкоди на шляху масштабної енергомодернізації.
Йдеться про аналіз ситуацій та напрацювання пропозицій щодо внесення змін до програм Фонду для реалізації стратегічних завдань.

Як прокоментував Єгор Фаренюк, директор Фонду енергоефективності: «Нас чекає розв’язання складних, але надважливих завдань, головна місія яких — підвищення енергетичної ефективності житла в Україні. Отже — побудова енергонезалежної країни. Впевнений, що досвідченість та експертність, а також ініціативність допомагатимуть на цьому шляху».
Так, за перші два місяці роботи програми «ВідновиДІМ» Фонд підтримав 56 ОСББ.

Найближчим часом відбудеться перше засідання Консультаційної ради. Дирекція Фонду здійснюватиме постійний моніторинг та аналіз якості її роботи.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22826
Нова компактна ручка HOPPE