Перезапуск нової енергоефективної печі Guardian Glass запланований на кінець 2023 року
Фото: Guardian Glass

Перезапуск нової енергоефективної печі Guardian Glass запланований на кінець 2023 року

Завод Guardian Glass Bascharage в Люксембурзі готується до важливого кроку в напрямку підвищення своєї ефективності та розширення асортименту продукції. За повідомленням пресцентру компанії, завод планує запустити в експлуатацію найбільш енергоефективну піч в четвертому кварталі 2023 року після завершення ремонту холодного резервуара.

За розрахунками спеціалістів Guardian Glass, нова піч після введення в експлуатацію стане на 25% більш енергоефективною, що сприятиме оптимізації виробничих процесів. Це також відкриє додаткові можливості для виготовлення флоат-скла з низьким вмістом заліза, включаючи Guardian ExtraClear ™ та Guardian UltraClear ™.

Завод Guardian Glass Bascharage уже випускає високоякісне скло Guardian ClimaGuard ™ з низьким рівнем випромінювання та Guardian SunGuard ™ з ефективним сонцезахисним покриттям.

Виконавчий віцепрезидент Guardian Glass, Гуус Букхаудт (Guus Boekhoudt), наголосив: "Консолідація всіх цих активів на одному майданчику в Люксембурзі, що знаходиться поблизу багатьох наших ключових клієнтів, покращить пропозицію наших послуг і відзначить нашу довгострокову відданість нашим клієнтам та галузі скляної продукції."

Покращення виробничих процесів також сприятиме компенсації відходу компанії з російського ринку.

До кінця 2023 року планується завершити монтаж лінії ламінованого скла.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22827
Алюмінієві профілі Profilco