Галузеві зустрічі від ift Rosenheim відзначили 50 років
ift Rosenheim

Галузеві зустрічі від ift Rosenheim відзначили 50 років

У жовтні цього року відзначалася особлива подія в індустрії віконних технологій — ift Rosenheim святкував 50 років "Дні вікон у Розенхаймі". Перший крок був зроблений у 1973 році у формі "технічної лекції". Еріх Зайферт, перший директор ift Rosenheim, обрав щорічні загальні збори для презентації "звіту про роботу інституту", який супроводжувався п'ятьма виступами співробітників інституту, представляючи різні напрями роботи.

З часом ця ініціатива перетворилася на щорічну зустріч, на якій обговорюються найсучасніші питання в галузі віконних технологій. Цього року подія проходила під гаслом "Клімат. Безпека. Будівля". Інститут ift Rosenheim стверджує, що зміна клімату залишається однією з найважливіших проблем сучасності і наголошує, що "немає альтернативи" зменшенню викидів CO2 в будівлях за допомогою ізоляції та опалювальних технологій.

Цьогорічний захід сфокусувався на адаптації будівель до екстремальних кліматичних умов, таких як торнадо, повені та хвилі спеки. Учасники обговорювали, які вікна та двері є найефективнішими у захисті від сильних дощів, повеней, граду та ураганів.

Фокус зустрічі доповнили практичними порадами:
  • Оптимізація споживання енергії вже наявними вікнами.
  • Критерії для вибору між заміною та модернізацією вікон у процесі енергоефективної реконструкції будівель.
  • Нові розробки в методах перевірки звукоізоляції будівель.
  • Рішення для проблеми зіткнення птахів із великими скляними фасадами.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22888