Німецький посібник зі встановлення вікон та зовнішніх дверей перекладуть українською

Німецький посібник зі встановлення вікон та зовнішніх дверей перекладуть українською

WKC Installer 5.0
Українське видання настанови з монтажу RAL планується випустити у 2024 році завдяки спільному зусиллю ift Rosenheim та WINDO KYIV. Ця ініціатива була оголошена під час онлайн конференції WKC Installer 5.0.

ift Rosenheim та асоціація якості RAL працюють над удосконаленням настанов монтажу вже понад 30 років. Щоб врахувати постійний розвиток технологій, кожні 5-6 років планується оновлення посібника. Протягом цього часу він став неоціненним джерелом знань для німецьких монтажників і навіть використовувався в судах для визначення якості монтажу будівельних конструкцій.

У 2024 році українські фахівці матимуть можливість користуватися українським перекладом "Посібника зі встановлення вікон та зовнішніх дверей". Ця книга є основою для забезпечення високої якості монтажних робіт і охоплює широкий спектр тем, включаючи загальні вимоги, планування виконання робіт, будівельну фізику, захист від вологи, шуму і теплозахист, ущільнення, кріплення та поради щодо практичного виконання робіт.

Під час презентації було також оголошено, що Асоціація "Українські Виробники Світлопрозорих Конструкцій" по завершенні видання книги планує впровадити систему навчання монтажників, а потім створити та запустити систему атестації для цих фахівців.

Важливо зазначити, що Асоціація "Українські Виробники Світлопрозорих Конструкцій" є першою віконною асоціацією в Україні, і команда Windo Kyiv працює над відновленням її діяльності.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22893