У 2024 році вийде українське видання настанови з монтажу RAL

У 2024 році вийде українське видання настанови з монтажу RAL

WKC Installer 5.0
У 2024 році вийде українське видання настанови з монтажу RAL. Це спільний проєкт ift Rosenheim та WINDO KYIV. Анонс перекладу «Guideline for installation of windows and external pedestrian doors» відбувся під час онлайн конференції WKC Installer 5.0.

ift Rosenheim спільно з асоціацією якості RAL працюють над покращенням настанов з монтажу вже понад 30 років. Кожні 5-6 років планується оновлення посібника, оскільки технології не стоять на місці. З роками книга стала біблією для німецьких монтажників. Як повідомив у своїй доповіді дипломований інженер ift Rosenheim Юрген Беніц-Вільденбург (Jürgen Benitz-Wildenburg), вона використовується навіть у німецьких судах для того, щоби визначити наскільки належним був монтаж будівельної конструкції.
А у 2024 році українські фахівці отримають можливість ознайомитися з українським перекладом «Посібника зі встановлення вікон та зовнішніх дверей».

Фактично, ця книга є основою для виконання якісних монтажних робіт та охоплює:
  • Загальні вимоги.
  • Планування виконання робіт.
  • Будівельна фізика.
    Захист від вологи, шуму, теплозахист
  • Ущільнення.
  • Кріплення.
  • Поради щодо практичного виконання робіт.
    Цей розділ спрямований безпосередньо на монтажників
  • Приклади виконання робіт.

Як стало відомо під час презентації, Асоціація «Українські Виробники Світлопрозорих Конструкцій» наступним кроком після видання книги планує запровадити систему навчання монтажників, а потім розробити та запустити систему атестації монтажників.

Для довідки.
Асоціація «Українські Виробники Світлопрозорих Конструкцій» — це перша віконна асоціація в Україні. І зараз команда Windo Kyiv працює над відновленням її роботи.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22893
Нова компактна ручка HOPPE