НОРМАІЗОЛ об’єднав стрічки для «теплого монтажу» в пакети для різних задач монтажу
Слайд: WKC

НОРМАІЗОЛ об’єднав стрічки для «теплого монтажу» в пакети для різних задач монтажу

WKC Installer 5.0
Український виробник компонентів для "теплого монтажу" НОРМАІЗОЛ презентував пакети АТТВ — Аленор Технології Тепле Вікно. Ця унікальна система готових рішень для "теплого монтажу" підходить для будь-яких світлопрозорих конструкцій, різних видів монтажної піни та будь-яких типів будівель. Керівник напрямку віконних стрічок ALENOR, Вадим Мосейчук, представив новинку дилерам та інсталяторам під час конференції WKC Installer 5.0.

Попередньо проведений аналіз замовлень віконних стрічок у власному інтернет-магазині компанії показав, що 69% покупок стосуються одного виду стрічки. Однак ефективний захист монтажного шва досягається завдяки синергії внутрішньої пароізоляційної та зовнішньої паропроникної та гідроізоляційної стрічок.

Маркетингове дослідження показало, що 100% віконних компаній в Харкові пропонують послугу "теплого монтажу", але не завжди акцентують на цьому у спілкуванні з клієнтами. 50% рекомендують використовувати «теплий монтаж» лише у новобудовах. Тобто серед дилерів та інсталяторів існує розбіжність думок щодо "теплого монтажу".

У відповідь на це, Нормаизол розробив 5 пакетів стрічок, враховуючи економічні та функціональні потреби:
  • Стандарт: Економічний варіант для вторинної житлової та комерційної нерухомості, нових житлових комплексів економ та стандарт класу, промислових та виробничих будівель, офісів та торгових приміщень, малоповерхових старих будівель.
  • Преміум: Оптимальне рішення для первинної житлової та комерційної нерухомості, житлових комплексів бізнес, преміум та комфорт класу, таунхаусів, котеджів, палаців.
  • Passive House (NZEB): Преміальний пакет для енергоефективних будинків; підходить для стандартного та виносного монтажу вікон.

Спеціальні пакети:
  • Отвір з чвертю: Економний варіант для віконного прорізу з боковою, верхньою, нижньою, суцільною чвертю.
  • Скління в підлогу: Оптимальний варіант для розсувних систем, панорамних вікон та скління в підлогу будь-яких конструкцій.

У всіх пакетах зовнішні стрічки є гідроізоляційними та паропроникними, що ефективно захищає монтажний шов від ультрафіолетового випромінювання та атмосферних опадів. Внутрішні віконні стрічки є пароізоляційними, запобігаючи потраплянню відяної пари всередину монтажного шва. Ці пакети забезпечують монтаж відповідно до ДСТУ Б В.2.6-79:2009 "Шви з’єднувальні місць примикань віконних блоків до конструкцій стін".
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Связанный контент
Идентификатор: 22952
Алюмінієві профілі Profilco