НОРМАІЗОЛ представив пакети для «теплого монтажу» будь-яких світлопрозорих конструкцій у різних будівлях
Слайд: WKC

НОРМАІЗОЛ представив пакети для «теплого монтажу» будь-яких світлопрозорих конструкцій у різних будівлях

WKC Installer 5.0
Український виробник компонентів для «теплого монтажу» НОРМАІЗОЛ презентував технології АТТВ — Аленор Технології Тепле Вікно. Це універсальна система готових рішень для «теплого монтажу» для будь-яких світлопрозорих конструкцій, різних видів монтажної піни та будь-яких будівель. Продукт представив дилерам та монтажникам керівник напрямку віконних стрічок ALENOR Вадим Мосейчук під час конференції WKC Installer 5.0.

Перед цим компанія проаналізувала замовлення віконних стрічок у своєму інтернет-магазині. Які показали, що 69% покупок — це придбання одного виду стрічки. Але правильний захист монтажного шва досягається лише в синергії пари стрічок — внутрішньої пароізоляційної та зовнішньої паропроникної та гідроізоляційної.

Тоді маркетингове дослідження того, як віконні компанії продають «теплий монтаж» у Харкові, продемонструвало, що 100% компаній надають таку послугу, але не завжди навіть згадують про це під час спілкування з клієнтами. 50% рекомендують робити «теплий монтаж» лише у новобудовах. Отже, як зауважив пан Вадим, про тришаровий монтаж ринок знає, але щодо «теплого монтажу» серед дилерів та інсталяторів немає єдиної думки.

Тому Нормаізол сформував 5 пакетів стрічок за принципом економічної та функціональної доцільності.

Основні пакети для монтажу в проріз без чверті:
  • Стандарт — економний для вторинної житлової та комерційної нерухомості, нових житлових комплексів економ та стандарт класу, промислових та виробничих будівель, стандартних офісних та торгових приміщень, малоповерхових будівель старої споруди.
  • Преміум — оптимальне рішення для первинної житлової та комерційної нерухомості, житлових комплексів бізнес, преміум та комфорт класу, таунхаусів, котеджів, палаців.
  • Passive House (NZEB) — преміальний пакет для енергоефективних будинків; для стандартного та виносного монтажу вікон.

Спеціальні пакети:
  • Отвір з чвертю — економний пакет для віконного прорізу з боковою, верхньою, нижньою, суцільною чвертю.
  • Скління в підлогу — оптимальний пакет для розсувних систем, панорамних вікон та скління в підлогу будь-яких конструкцій.

У всіх пакетах зовнішні стрічки водонепроникні та паропроникні. Вони захищають монтажний шов від ультрафіолетового випромінювання та атмосферних опадів, виводять назовні водяну пару, яка може утворюватися в монтажному шві. Внутрішні віконні стрічки є пароізоляційними. Запобігають потраплянню водяної пари всередину монтажного шва з приміщення.
Пакети дозволяють облаштовувати монтажний шов відповідно до ДСТУ Б В.2.6-79:2009 «Шви з’єднувальні місць примикань віконних блоків до конструкцій стін».
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 22952
Ролети з теплим коробом GANT