Schüco випустив систему контролю доступу приховану у дверному профілі
Фото: Schüco International KG

Schüco випустив систему контролю доступу приховану у дверному профілі

Schüco представила свою систему контролю доступу під назвою SafeGuard, яка поєднує у собі функції безключового доступу, автоматичного замикання, звітування та звукової сигналізації, що активується при кожній спробі злому, забезпечуючи раннє попередження про небезпеку. Ця система інтегрується у дверний профіль Schüco AD UP 75/90 та залишається непомітною для сторонніх очей.

Читайте також: Schüco AD UP Design Edition Gen2 отримала нагороду Red Dot Award 2024

Запірний механізм SafeGuard замінює традиційний циліндровий замок. Завдяки грибоподібному механізму, двері блокуються у напрямку руху, забезпечуючи високий контактний тиск. Відсутність циліндра дозволяє приховати точки замикання.

За даними компанії, двері зі стулкою висотою до 2300 мм досягають класу RC2 з двома точками замикання, які постійно контролюються сімома датчиками. Будь-які спроби злому фіксуються та відображаються в журналі подій у програмі на телефоні користувача.

Електронні елементи вбудовані в раму, тому немає потреби прокладати кабелі у дверному полотні. Система готова до роботи в режимі Plug&Play з моменту запуску, без необхідності початкової настройки.

SafeGuard також передбачає надзвичайні ситуації, такі як тимчасове відключення електроенергії. Вбудований акумуляторний модуль забезпечує роботу системи протягом додаткових 12 годин.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23275
Алюмінієвий профіль для будівництва