Schüco пропонує запірний механізм без циліндра для вхідних дверей
Фото: Schüco International KG

Schüco пропонує запірний механізм без циліндра для вхідних дверей

Schüco представив систему контролю доступу SafeGuard, яка поєднує функції доступу без ключа, автоматичного замикання, звітування та звукової сигналізації, що активується у разі спроби зламу (раннє сповіщення). Механізм вбудований у дверний профіль Schüco AD UP 75/90 та непомітний для сторонніх.

Читайте також: Schüco AD UP Design Edition Gen2 отримала нагороду Red Dot Award 2024

Запірний механізм SafeGuard замінює традиційний циліндровий замок. Замок з грибоподібним механізмом блокує двері в напрямку руху і забезпечує високий контактний тиск. Без циліндра точки замикання приховані.
За даними компанії, двері зі стулкою висотою до 2300 мм досягають класу RC2 з двома точками замикання. Кожен з них постійно контролюється 7 датчиками, завдяки яким будь-які спроби злому фіксуються та відображаються в журналі подій у додатку для телефону.

Електронні елементи вбудовані в раму, тому нема потреби прокладати кабелі у дверному полотні. Без початкової настройки система готова до роботи в режимі Plug&Play з моменту запуску.

SafeGuard також передбачає надзвичайні ситуації, такі як тимчасове відключення електроенергії. Вбудований акумуляторний блок живлення забезпечує роботу системи ще 12 годин.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23275
CDA Bufab