Завод Akpen запустив нові автоматичні лінії для виробництва фурнітури

Завод Akpen запустив нові автоматичні лінії для виробництва фурнітури

Завод Akpen запустив нові автоматичні лінії для виготовлення елементів поворотно-відкидної фурнітури. Тепер такі ключові компоненти, як поворотно-відкидні приводи, кутові передачі і кронштейни верхньої петлі виробляються за допомогою роботизованих систем.

Донедавна виробництво цих деталей вимагало людської праці. Введення автоматизованих ліній дозволило значно збільшити швидкість виробництва та покращити контроль якості на кожному етапі. Нові роботизовані системи забезпечують високу точність та надійність виготовлення, що у свою чергу підвищує довговічність та функціональність нашої продукції.

Ці зміни є частиною широкої програми модернізації заводу, розробленої керівництвом Akpen.

Директор з виробництва Джанер Угузджу висловлює ключову позицію керівництва заводу: «Ми прагнемо постійного покращення наших процесів та впровадження передових технологій, щоб задовольнити зростаючі потреби клієнтів і підтримувати високий рівень якості продукції.

Ми дякуємо нашій команді за наполегливу працю та прагнення інновацій, завдяки яким ці важливі зміни стали можливими. Завод Akpen продовжує йти в ногу з часом, підтверджуючи свою репутацію у галузі. »
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
Ідентифікатор: 23276
CDA Bufab