Компанія SIEGENIA представила новий настінний вентилятор AEROPLUS WRG
Фото: SIEGENIA

Компанія SIEGENIA представила новий настінний вентилятор AEROPLUS WRG

Компанія SIEGENIA випустила новий настінний вентилятор AEROPLUS WRG, який дозволяє паралельно регулювати припливну та витяжну вентиляцію в одному компактному пристрої.

Новинка оснащена двома вентиляторами, які дозволяють окремо регулювати припливне або витяжне повітря. Це особливо зручно для застосування, наприклад, у ванних кімнатах, де часто виникає потреба у видаленні вологи. Вентилятор також підтримує функцію рекуперації тепла з ефективністю до 93%, що відповідає класу енергоефективності А. У літні місяці цю функцію можна відключити для пасивного охолодження приміщення.

AEROPLUS WRG використовує датчики температури та вологості для автоматичного регулювання вентиляції, забезпечуючи продуктивність 60 м³/год.

Пристрій стандартно оснащений фільтром для грубого пилу, а також може бути доповнений фільтрами для дрібного пилу, наночастинок, вірусів, бактерій, сажі, та фільтрами NOx для зниження рівня оксидів азоту.

Установку AEROPLUS WRG можна здійснити за допомогою колонкового свердління діаметром 160 мм, що робить його монтаж максимально простим.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23306
Алюмінієві профілі Profilco