SIEGENIA випустила настінний вентилятор для паралельного регулювання припливного та витяжного повітря
Фото: SIEGENIA

SIEGENIA випустила настінний вентилятор для паралельного регулювання припливного та витяжного повітря

SIEGENIA випустила новий настінний вентилятор AEROPLUS WRG. Він дозволяє одночасно регулювати припливне та витяжне повітря в одному блоці. У компанії підкреслюють, що ротаційний теплообмінник помістили в компактний корпус. Його розмір (ШхВхГ) 308х408х150 мм, що менше двох аркушів А4.

Два вентилятори забезпечують баланс припливного та витяжного повітря. Можна використовувати тільки припливне або витяжне повітря, вимкнувши відповідний вентилятор. Наприклад, для керування повітрям у ванній кімнаті.

AEROPLUS WRG має рекуперацію тепла до 93% та клас енергоефективності А. У літні місяці систему рекуперації можна вимкнути для пасивного охолодження приміщення.

AEROPLUS WRG використовує датчик температури та вологості для автоматичного регулювання вентиляції. Продуктивність вентилятора складає 60 м3/год. Доросла людина видихає 1 л вуглекислого газу (CO2) за годину. Тому щогодини для кожної людини потрібно замінити близько 20 м3 повітря в приміщенні.

Стандартно оснащений фільтром для грубого пилу. Крім того, доступні фільтри для дрібного пилу й пилку (пил діаметром менше ніж 1 мкм: віруси, бактерії, наночастинки, сажа) та NOx, який відповідає за рівень оксидів азоту.

Довідка: Вимоги ВООЗ до якості повітря

AEROPLUS WRG легко встановити за допомогою колонкового свердління. Діаметр труби
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23306