LiSEC впроваджує роботизовані системи у сфері обробки скла
Фото: LiSEC

LiSEC впроваджує роботизовані системи у сфері обробки скла

glasstec 2024
На цьогорічній виставці glasstec 2024, що відбудеться у жовтні, компанія LiSEC, постачальник обладнання для обробки скла, презентує свої роботизовані системи для розвантаження.

Сьогодні виробники скла стикаються з необхідністю підвищення ефективності виробничих процесів, усунення вузьких місць та збільшення рівня автоматизації, особливо через нестачу кваліфікованих кадрів. Відповідаючи на ці виклики, LiSEC сконцентрували зусилля на створенні обладнання, яке адаптується до збільшення розмірів і ваги скляних листів та задовольняє потребу у більш гнучкому та автоматизованому виробництві.

Український бізнес також звернув увагу на цю проблему і вже розпочав співпрацю для розвитку системи професійно-технічної освіти, спрямованої на підготовку кваліфікованих кадрів.

На виставці glasstec 2024 LiSEC покаже свою роботизовану станцію для розвантаження скла в дії. Система включає обертову карусель для A-рамок, що дозволяє розвантажувати скляні листи як горизонтально, так і вертикально. Протягом розвантаження на кожній стороні A-рамки формуються два стоси, що забезпечує безперервність процесу. Завдяки точному роботизованому управлінню ця система оптимізує процес розвантаження лінії різання скла LSG.

LiSEC підкреслює, що їхні роботизовані системи дозволяють вдосконалювати існуючі виробничі лінії без необхідності змінювати планування цеху, мінімізуючи при цьому ризик помилок та пошкоджень скла.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23315