LiSEC покаже роботу роботизованої системи розвантаження на glasstec 2024
Фото: LiSEC
Роботизація підвищує безпеку на робочому місці та мінімізує фізичне навантаження на співробітників.

LiSEC покаже роботу роботизованої системи розвантаження на glasstec 2024

glasstec 2024
На цьогорічній виставці glasstec компанія LiSEC, постачальник обладнання для обробки скла, представить роботизовані системи розвантаження.

Виробники скла змушені підвищувати ефективність виробничих процесів, усувати вузькі місця та підвищувати рівень автоматизації, зокрема через брак кваліфікованого персоналу. У відповідь на ці потреби LiSEC зосередився на розробці обладнання, яке враховує зростання розмірів та ваги листів скла, а також потребу в більш гнучкому та автоматизованому виробництві.

Для розв’язання проблеми нестачі кваліфікованих працівників український бізнес, наприклад, домовився про співпрацю для розвитку системи профтехосвіти.

Компанія використає glasstec 2024 у жовтні, щоби продемонструвати в дії роботизовану станцію розвантаження скла, яка включає обертову карусель для A-рамок. Система дозволяє розвантажувати листи скла в горизонтальній орієнтації та вертикально на раму. Під час розвантаження з кожного боку A-рамки формуються два стоси. Завдяки точному роботизованому управлінню ця система забезпечує безперервний процес розвантаження лінії різання скла LSG.

За словами представників LiSEC, роботизовані системи дозволяють оптимізувати наявні виробничі лінії без необхідності змінювати планування цеху. Вони допомагають мінімізувати помилки та пошкодження скла.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23315
Виробництво вікон Viknar`off