Gretsch-Unitas представила нову верхню напрямну P2301 для підйомно-зсувних систем
Фото: Gretsch Unitas

Gretsch-Unitas представила нову верхню напрямну P2301 для підйомно-зсувних систем

BAU 2023
Компанія Gretsch-Unitas (GU) розробила верхню напрямну P2301 для підйомно-зсувних систем, яка значно спрощує процес монтажу та демонтажу. Нове рішення дозволяє скоротити час на збірку, зменшити витрати і забезпечити високу ефективність роботи.

P2301 складається з двох напрямних з нержавіючої сталі, що переміщаються по анодованій алюмінієвій рейці за допомогою пластикових роликів на кулькових підшипниках. Така конструкція гарантує мінімальний рівень шуму під час роботи системи, що є додатковою перевагою для користувачів.

Монтаж підйомно-зсувних стулок завжди вважався складним і вимагав значних зусиль. Однак нова технологія від GU значно спрощує цей процес: стулку потрібно лише поставити на поріг і відкинути вгору. Після цього монтажник вирівнює її посередині рейки та фіксує за допомогою напрямної. Такий підхід не тільки економить час, але й полегшує роботу.

Ще однією перевагою нової системи є легкий доступ для ремонту. Для цього не потрібно знімати стулку – достатньо її нахилити, щоб дістатися до напрямної рейки, хоча необхідно застрахувати стулку від випадання.

Водночас бренд Winkhaus представив альтернативу – серію primePort, яка дозволяє виготовляти різні типи розсувних конструкцій: відкидно-розсувні, поворотно-розсувні та підйомно-розсувні вікна й двері.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23370
Алюмінієві профілі Profilco