Gretsch-Unitas пропонує нову верхню напрямну для легкого монтажу підйомно-розсувних конструкцій
Фото: Gretsch Unitas
Нова верхня напрямна P2301 для підйомно-зсувних елементів полегшує установку та зняття стулки.

Gretsch-Unitas пропонує нову верхню напрямну для легкого монтажу підйомно-розсувних конструкцій

BAU 2023
Компанія Gretsch-Unitas розробила верхню напрямну P2301 для підйомно-розсувних систем. Вона легко монтується та демонтується. Це спрощує збірку та дає переваги за часом та вартістю.

P2301 складається з двох напрямних з нержавіючої сталі, які рухаються по анодованій алюмінієвій рейці за допомогою пластикових роликів на кулькових підшипниках. Завдяки цьому вдалося досягти мінімального рівня шуму під час використання конструкції.

Збірка підйомно-зсувної стулки часто вимагає великих зусиль і часу. Крило спочатку потрібно вставити у верхню напрямну, а потім вирівняти перпендикулярно порогу для установки. Завдяки новій напрямній GU монтажнику достатньо лише поставити стулку на поріг і відкинути її вгору. За словами виробника, важливо, щоб ручка була повернута вгору, а стулка була в опущеному положенні. Потім монтажник вирівнює стулку посередині рейки та закріплює її новою напрямною. Задня нижня накладка також служить кришкою для паза, в якому встановлені каретки.

Бонусом є те, що стулку не потрібно знімати для можливого ремонту. Потрібно лише трохи нахилити її, щоби отримати доступ до напрямної рейки. Хоча стулку необхідно застрахувати від випадання.

А бренд фурнітури Winkhaus запропонував інший підхід: представив універсальну серію primePort, яка дозволяє виготовляти відкидно-розсувні, поворотно-розсувні або підйомно-розсувні вікна та двері.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23370