Відбулось відкриття 50-го салону вікон та дверей WDS

Віднині у жителів м. Олександрія, що на Кіровоградщині, з`явилась можливість купувати вікна та двері WDS безпосередньо у фірмовому салоні WDS. У травні за адресою вул. 6-го Грудня, 140 А урочисто відкрився ювілейний 50-й `Салон вікон і дверей WDS`.

Ювілейне відкриття
Протягом 4 років салони-магазини з продажу металопластикових вікон і дверей під торговою маркою WDS з’являлись у різних куточках України. Потреба у появі подібної мережі фірмових салонів одразу ж знайшла своє віддзеркалення у кількості бажаючих відкрити власний `осередок` продажу якісних вікон та дверей WDS. В середині травня компанія `МІРОПЛАСТ` спільно зі своїм Партнером, виробником вікон `Оконіка`, відзначила відкриття вже 50-го салону в м. Олександрія (Кіровоградська обл.).

Теплого весняного дня, під час святкування відкриття салону, перші відвідувачі охоче цікавились перевагами вікон з профільних систем WDS, їх звукоізоляційними та енергозберігаючими властивостями, мали можливість на власні очі впевнитися в елегантності вікон WDS та дізнавались про умови замовлення.

`Відкриття салонів WDS дає можливість кожному покупцю придбати якісний продукт, отримати відмінний сервіс і гарантію не лише від виробника вікон – нашого Партнера, але й від нас – виробників профільних систем WDS`, – пояснює Андрій Лісецький, директор відділу розвитку компанії `МІРОПЛАСТ`.

У WDS-салонах якісне обслуговування гарантовано
Якість є визначальним принципом у всьому, що робить компанія `МІРОПЛАСТ`. Щоб гарантувати цю якість на всіх етапах, – від виробництва до встановлення вікон – компанія `МІРОПЛАСТ` започаткувала мережу `Салонів вікон і дверей WDS`.

Відкриваючи салони спільно з Партнерами, головним орієнтиром компанії є:
• відмінне обслуговування кінцевого споживача
• контроль якості продукції, яка продається в салонах вікон і дверей WDS
• бажання бути ближче до споживача і вчасно розуміти потреби ринку
• формування думки про вікна WDS як про сучасний, якісний український продукт
• підтримання роботи дилерів WDS і забезпечення їх всім необхідним для продуктивної та натхненної роботи з клієнтами

Щоб ці прагнення не були марними, відповідальний менеджер компанії постійно співпрацює і слідкує за роботою салонів та менеджерів з продажу, за реалізацією продукції, своєчасно надаючи необхідну підтримку.

У найближчий час у жителів Горлівки (Донецька обл.), смт. Октябрське (АР Крим) та Харкова також з`явиться можливість купувати вікна у нових, світлих та комфортних `Салонах вікон і дверей WDS`.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Идентификатор: 6746
Алюмінієві профілі Profilco