В Одесі відбувся перший регіональний семінар улф за підтримки «СПВ Компані Лтд»

17 листопада у Одесі пройшов перший регіональний семінар улф за підтримки компанії «СПВ Компані Лтд». Захід провели з метою ознайомити запрошених реалізаторів та виробників продукції безпеки зі світовими тенденціями у галузі механічного та електромеханічного замикання.

Увазі присутніх представили сучасні механічні системи замикання, продемонстрували роботу елементів для СКД від Rosslare (Рослер), презентували продукцію YLI (ілі), що є новою для українського ринку.
На семінарі також продемонстрували особливості з’єднання основних елементів СКД.
Гості заходу брали активну участь у обговоренні кожного з питань порядку денного. Професіонали цікавились особливостями роботи з Mul-T-Lock® SynerKey (мультилок сінеркей) - ключа з інтегрованим безконтактним транспондером. Присутні отримали відповіді і на питання щодо технічних властивостей та комплектації контролерів та електромагнітних й електроригельних замків. Гості охоче послухали доповідь про інформаційний супровід продажів продукції безпеки у мережі Інтернет.

Завдяки проведенню подібних семінарів компанія «СПВ Компані Лтд» прагне поглибити знання партнерів про продукцію провідних світових виробників, її функціональні властивості, особливості монтажу та сервісу. «СПВ Компані Лтд» спільно з Українською Локсмайстер Федерацією планують проведення регіональних семінарів і у інших містах України.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 44 456 XX XX +380 44 456 9444
+380 44 456 XX XX +380 44 244 9007
Идентификатор: 7377
Ролети з теплим коробом GANT