Viknar’off™ вдруге стає переможцем в конкурсі “Фаворит Успіху”

Viknar’off™ вдруге стає переможцем в конкурсі “Фаворит Успіху”

У сфері “Виробники металопластикових вікон” серед 27 учасників ринку кращими стала Торгова марка Viknar’off™ другий рік поспіль отримала відзнаку «Фаворит Успіху» 29 травня на XII церемонії нагородження.
За багаторічною доброю традицією, у весняний сезон цвітіння каштанів, у Києві відбувається церемонія нагородження «Фаворитів Успіху». Почесна громадська нагорода вручається найбільш популярним, найрекомендованішим і найуспішнішим торговим маркам товарів та послуг України. Також звання «Фаворит Успіху» отримав бренд Viknar’off™.
Удостоїтися почесної нагороди можливо виключно за фактом отримання першого місця в рейтингу громадських уподобань і рекомендацій, який щорічно вибудовується відносно гравців ринку в декількох сотнях категоріях і публікується у відкритий доступ на сайті. Рейтинги популярності та довіри до торгової марки з боку споживачів складаються на підставі річного всеукраїнського опитування, в якому може взяти участь кожен небайдужий житель України. Протягом 2014 року в рамках конкурсу було опитано понад 35 тисяч споживачів і дві сотні експертів-професіоналів різних галузей.
Висловлюємо Щиру подяку організаторам щорічної церемонії нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху», та всім хто віддали свій голос за торгову марку Viknar’off™.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
0800 505 35 XX XX 0800 505 352
0800 505 35 XX XX +380 67 410 1074
Идентификатор: 15456
Нова компактна ручка HOPPE