До фасадного профілю додали ПВХ-з’єднання
Фото: Foppe + Foppe
Вузький фасад SGF30 від Foppe + Foppe з елементом VEKA AluConnect на Fensterbau Frontale 2022

До фасадного профілю додали ПВХ-з’єднання

fensterbau/frontale 2022
Німецька компанія Foppe + Foppe, що спеціалізується на алюмінієвих фасадах, і профільний бренд Veka розробили фасад, що поєднує алюміній і ПВХ. Результати партнерства представлені на сайті Foppe + Foppe.

VEKA AluConnect — це термоізольований профіль, що складається з двох алюмінієвих профілів, з'єднаних ПВХ сердечником з опором зсуву; елементи AluConnect були включені в тонкий алюмінієвий профіль SGF 30 компанії Foppe. З шириною передньої частини 30 мм компанія називає його найтоншим пост-трансовим фасадом на європейському ринку.

Розробка компонента Alconnect для вузького фасаду SGF 30 потребувала часу. Від першого контакту між двома компаніями до презентації зразків на стенді Foppe на виставці Fensterbau Frontale 2022 минуло майже два роки.

Foppe стверджує, що інтеграція елементів AluConnect дає змогу модернізувати енергоефективні профілі: система SGF30 може використовуватися як традиційний парапетний фасад, а також для виробництва скляних покрівельних конструкцій, зимових садів і дахів терас. Система може бути використана для.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22512
Алюмінієві профілі Profilco