Veka та Foppe + Foppe вдало поєднали алюміній та ПВХ у фасадах
Фото: Foppe + Foppe
Вузький фасад SGF30 від Foppe + Foppe з елементом VEKA AluConnect на Fensterbau Frontale 2022

Veka та Foppe + Foppe вдало поєднали алюміній та ПВХ у фасадах

fensterbau/frontale 2022
Німецька компанія Foppe + Foppe, що спеціалізується на алюмінієвих фасадах, та профільний бренд Veka об’єднали свої розробки для поєднання алюмінію з ПВХ у фасадах. Результати партнерства анонсовані на сайті Foppe + Foppe.

VEKA AluConnect — це термічно розділений профіль, в якому два алюмінієвих профілі з'єднані між собою стійким до зсуву способом за допомогою серцевини з ПВХ. Елемент AluConnect був вбудований у тонкий алюмінієвий профіль SGF 30 від Foppe. Завдяки 30-міліметровій ширині лицьової поверхні компанія називає профіль найтоншим стійко-ригельним фасадом на європейському ринку.

Розробка елемента AluConnect для вузького фасаду SGF 30 зайняла час. Від першого контакту між двома компаніями до презентації зразка на стенді Foppe на Fensterbau Frontale 2022 минуло близько двох років.

Foppe зазначає, що інтеграція елементів AluConnect дозволяє здійснити енергоефективну модернізацію профілю. Систему SGF30 можна використовувати як класичний ригельний фасад, для виготовлення скляних дахових конструкцій, зимових садів або дахів для терас.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22512
Ролети з теплим коробом GANT