Тему перероблення вікон ПВХ та впливу на скорочення викидів парникових газів піднімуть на онлайн конференції

Тему перероблення вікон ПВХ та впливу на скорочення викидів парникових газів піднімуть на онлайн конференції

WKC VI: Frontale Edition, online
Європейський союз переглянув Директиву про енергетичну ефективність будівель (EPBD), щоб покращити вимоги до сертифікатів енергетичної ефективності (EPC). Тепер сертифікати для нових будівель мають включати оцінку потенціалу глобального потепління (GWP), відображаючи зміни клімату.

Зміни спрямовані на оцінку життєвого циклу будівель, сприяння стійким та циклічним будівлям та розумінню впливу будівельного сектора на кліматичні зміни.

На онлайн конференції WKC VI: Frontale Edition, присвяченій світовим тенденціям віконного бізнесу, буде висвітлено питання впливу перероблення ПВХ-вікон на скорочення викидів CO2.

Марек Карвовський, генеральний директор EPPA Polska, виступить з темою "Вплив перероблення ПВХ-вікон на скорочення викидів CO2 та майбутні енергетичні сертифікати будівель".

Практичні дослідження Gütegemeinschaft Kunststoff-Fensterprofilsysteme показали, що кожна використана тонна переробленого ПВХ заощаджує близько 2 тонн викидів CO2 порівняно з новою сировиною. Використання перероблених матеріалів зменшує споживання енергії та викиди парникових газів.

Дата: 24 травня (п’ятниця) 2024 року.
Місце: YouTube канал журналу "Віконні технології".
Реєстрація на подію Google Forms ↗️
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23162
Нова компактна ручка HOPPE