На WKC VI: Frontale Edition розкажуть про вплив перероблення ПВХ вікон на скорочення викидів СО2

На WKC VI: Frontale Edition розкажуть про вплив перероблення ПВХ вікон на скорочення викидів СО2

WKC VI: Frontale Edition, online
ЄС переглянув Директиву про енергетичну ефективність будівель (EPBD). Тепер потенціал глобального потепління (GWP) повинен бути розкритий у сертифікатах енергоефективності (EPC) для нових будівель та будівель після капітального ремонту.
Зміни спрямовані на оцінку життєвого циклу будівель, перехід до стійких й циклічних будівель та розуміння впливу будівельного сектора на зміну клімату.

Детально дізнатися про вплив перероблення пластикових вікон на скорочення викидів CO2 можна буде на онлайн конференції WKC VI: Frontale Edition, присвяченій світовим тенденціям віконного бізнесу.

Генеральний директор EPPA Polska Марек Карвовський (Marek Karwowski) висвітлить тему «Вплив перероблення ПВХ-вікон на скорочення викидів CO2 та майбутні енергетичні сертифікати будівель».

Практичні дослідження Gütegemeinschaft Kunststoff-Fensterprofilsysteme показали, що кожна тонна переробленого ПВХ заощаджує близько 2 тонн викидів CO2 порівняно з новою сировиною.
Використання перероблених матеріалів економить цінну сировину та зменшує споживання енергії для виробництва сировини та профілів, таким чином зменшуючи викиди парникових газів.

Дата: 24 травня (п’ятниця) 2024 року.
Місце: YouTube канал журналу «Віконні технології».
Реєстрація на подію Google Forms ↗️
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23162