Axor презентував новий продукт для підйомно-розсувних конструкцій
Фото: AXOR

Axor презентував новий продукт для підйомно-розсувних конструкцій

Український виробник фурнітури Axor презентував новий продукт — AXOR Intent Smart&Quick, спеціально розроблений для підйомно-розсувних конструкцій.

Ще у 2019 році генеральний директор AXOR INDUSTRY Осман Йилмаз анонсував вихід новинки. Однак запуск продукту було відкладено через пандемію та повномасштабне вторгнення росії. Влітку 2024 року AXOR все ж вийшов на ринок з паралельно-зсувною фурнітурою, призначеною для великих ПВХ конструкцій.

За словами представників компанії, AXOR Intent Smart&Quick ідеально підходить для відкритих фасадів і зимових садів завдяки високій герметичності та зручності у використанні, навіть при великих та важких стулках. Фурнітура дозволяє створювати металопластикові конструкції з шириною до 1790 мм і висотою до 2390 мм, при максимальній вазі стулки до 200 кг. Під час підняття ручки стулка відходить від рами на 6 мм і плавно рухається вбік завдяки ходовим механізмам і кульковим підшипникам.

Висока герметичність забезпечується безперервним контуром ущільнення та додатковими точками притиску. Для підвищення захисту від злому, система може бути оснащена грибоподібними цапфами з протизламними запірними пластинами.

Нагадаємо, що раніше Axor вже випустив приховані петлі для міжкімнатних дверей, продовжуючи розширювати свій асортимент якісної фурнітури.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23318
Фурнітура ХОППЕ для дверей з профілю