На українському ринку з’явилася вітчизняна розсувна система
Фото: AXOR

На українському ринку з’явилася вітчизняна розсувна система

Український виробник фурнітури AXOR випустив AXOR Intent Smart&Quick для підйомно-розсувних конструкцій.

Ще в 2019 році генеральний директор AXOR INDUSTRY Осман Йилмаз анонсував новий продукт. Після цього українському заводу повного циклу AXOR та віконному ринку загалом довелося подолати наслідки пандемії та повномасштабного вторгнення росії. Та влітку 2024 року компанія представила на ринку паралельно-зсувну фурнітуру для великих ПВХ конструкцій.

За оцінками AXOR INDUSTRY, Intent Smart&Quick найкраще підходить для відкритих фасадів та зимових садів завдяки герметичності та легкому відкриванню великих й важких стулок. Фурнітура дозволяє виготовляти металопластикові конструкції шириною до 1790 мм та висотою до 2390 мм. Вага стулки до 200 кг.
При підйомі ручки вгору стулка відходить від рами на 6 мм, тоді, завдяки ходовим механізмам та вбудованим кульковим підшипникам, стулка плавно зміщується в сторону.

Герметичність конструкції забезпечує безперервний контур ущільнення та точки притиску. Для підвищення зламостійкості розсувної системи її можна оснастити грибоподібними цапфами в парі з протизламними запірними пластинами.

Раніше фахівці AXOR розробили та випустили приховані петлі для міжкімнатних дверей.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 23318
Скляні перегородки від CDA Bufab